FAQ |
Calendar |
SEARCH |
Today's Posts |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galaxy Note 4 LTE Rp. 3.000.000 Beli Lokasi : Jawa Barat Kondisi : Second Posted on : 28-09-2016 09:18 Terjual : 0 barang telah terjual Dilihat : 298 kali Berat : 500 gram Last Sundul : 18 minutes ago Penjelasan Produk Misi gan mau jual note 4 n910s rajanya note 4 Kondisi mulus 96â„… Kelengkapan Fullset minus kabel data Batere dapet 2 Bonus nillkin ori white sama terpasang tempered glass gold Cod daerah telkom university aja Cp :082240403865 3juta net aja biar cepet
Terkait:
|
|
|||
|
|||
![]()
Witam Wszystkich
Zna i poda ktoś działający sposób na Root do Samsung Galaxy Note 3 LTE Android 5.0. Probowałem : Towelroot Odinem Kingo Root zadziałało na 20 min, nabiło flagę, po wyłączeniu tel root znikł. Nie mam pojęcia jak go zrootować a chciałbym uruchomić i sprawdzić czy działa apka Faceniff. Chyba że może ktoś kto czyta ten post udostępni mi informację o tym jak ta aplikacja się spisuje i czy działa ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ð¡ÐµÐ³Ð¾Ð´Ð½Ñ Ð´Ð½ÐµÐ¼ иÑÑледовал контент Ñети, неожиданно к Ñвоему удивлению обнаружил полезный реÑурÑ. Я про него: https://www.ulyanovskcity.ru/users/12651 . Ð”Ð»Ñ Ð½Ð°Ñ Ð²Ñ‹ÑˆÐµÑƒÐºÐ°Ð·Ð°Ð½Ð½Ñ‹ й Ñайт оказал Ñркое впечатление. Ð’Ñего доброго!
|
![]() |
Thread Tools | |
|
|